Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hivatalos Microsoft Xbox oldalak képes leírás - Xbox.tlap.hu
részletek »

Hivatalos Microsoft Xbox oldalak - Xbox.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xbox.tlap.hu » Hivatalos Microsoft Xbox oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kinect az Xbox 360-hoz

Kinect az Xbox 360-hoz

A Kinect rendkívül újszerű módon kelti életre a játékot és a szórakozást, méghozzá kontroller nélkül. A Kinect megszabadít a technológia béklyóitól, és így kötöttségek nélkül játszhattok. A kontroller nélküli irányítás annyit jelent, hogy az egész tested a játékban van. A Kinect reagál a mozdulataidra. Ezért ha rúgnod kell, akkor rúgj! Ha ugornod kell, ugorj! Már tudod is, hogyan kell játszani. Annyi a dolgod, hogy felkelj a kanapéról.

Xbox Live

Xbox Live

Világszerte 25 milliós, folyamatosan bővülő tagságával, játék- és szórakozási lehetőségeivel az Xbox LIVE a világ vezető online játékszolgáltatása, amit nagy örömünkre szolgál még több felhasználóhoz eljuttatni.

Xbox nemzetközi weboldal

Xbox nemzetközi weboldal

Xbox.com is your ultimate source for all things Xbox and Xbox 360. Get news updates; game trailers, screens, previews, and strategy; hardware information; community buzz; the latest Xbox LIVE and My Xbox coverage; forums; support; and much more!

Xbox.com

Xbox.com

Az Xbox hivatalos magyarországi oldala, a Microsoft és az Xbox játékosok közötti kommunikáció egyik fő csatornája. Ha van Xbox-od, vagy Xbox 360-ad, mindenképpen látogass el erre a zínvonalas oldalra.

Tuti menü