Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Xbox, Xbox 360 fórumok képes leírás - Xbox.tlap.hu
részletek »

Xbox, Xbox 360 fórumok - Xbox.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xbox.tlap.hu » Xbox, Xbox 360 fórumok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Gamer365 - Xbox fórum

Gamer365 - Xbox fórum

Gamer365 - Xbox fórum játék, PC, Xbox, Playstation, PS2, PS3, DS, GBA, X360, Xbox 360, Wii, GameCube, letöltés, mozi, 3D, trailer, képek, gamer, közösség, videojáték, kontroller, irányító, konzol, console, számítógép, dvd, cd, mod, skin, microsoft, nintendo, sony

Logout.hu - Xbox360 fórum

Logout.hu - Xbox360 fórum

Xbox 360 fórum: LOGOUT.hu Hozzászólások. Naponta frissülő xbox360 fórum. Ha kérdésed van Xbox 360 témában, itt a helyed!

SG fórum

SG fórum

Az SG.hu - Informatikai és Tudományos Hírmagazin Xbox360 konzollal foglalkozó fóruma, gyakorlatillag folyamatos hozzászólásokkal nap mint nap.

Xbox - MPEG4-Players Fórum

Xbox - MPEG4-Players Fórum

Az MPEG4-Players portál XBOx illetve XBOX 360 konzollal foglalkozó topicja. Nem a legfrissebb oldal, csak végső elkeseredettségben ajánlott. Ilyen és ehhez hasonló postokat találni itt: Most veszek épp egy XBOX-ot Birdtől. A tapasztalatokat megírom majd, ha valakit érdekel. Jelenleg egy Philips 737-essel nézem az AVI-kat, de az állandó kovertálás -> DVD írás -> próba -> valami nem jó -> újrakovertálás -> ... ciklusból nagyon elegem lett (a GMC, QPEL, B-VOP videó opciók és az OGG meg egyéb audió gondok miatt gyakorlatilag a filmek 70-80%-át kovertálni kellett)

XBOX 360 vs. PS3 fórum

XBOX 360 vs. PS3 fórum

Örök harc az Xbox és a Playstation tábor között: XBOX 360 vs. PS3 - ComputerMode Fórum

Xbox.com | Xbox Fórum

Xbox.com | Xbox Fórum

A Microsoft Xbox hivatalos Fórum oldalai találhatók meg itt. A hardveres kérdésektől kezdve játékok százain át az Xbox LIVE szolgáltatásával kapcsolatos kérdésekig minden témában találni hozzászólásokat.

xBox360 Hungary: Fórum

xBox360 Hungary: Fórum

xBox360 Hungary ! Az oldal tartalmából: The Ballad of Gay Tony megjelenés Sok hónapos hallgatás után végre valahára megtört a jég és a második epizodikus tartalom honlapja nem, hogy egy háttérképpel, de egyenesen a megjelenési dátummal frissült... Ám előtte lassítunk egy kicsit, ugyanis a Rockstar Games saját webáruházában előrendelhetővé vált a két epizodikus tartalmat, a The Lost and Damned-et és a The Ballad of Gay Tony-t magába foglaló boundel csomag. Az Xbox360 exkluzív duó az "Episodes from Liberty city" nevet kapta.És akkor jöjjön az amiről a hír címe is szól, a kinevezett megjelenési dátum, ez a nap ugyanis 2009 Október 29-re esik, már amenyiben nem késik, ami az előző két részt elnézve (GTA IV, TLaD) eléggé valószinűsíthető. Hamarosan megjelenő gyűjtői változatok, avagy Forza 3 és DJ Hero! Igen, igen jól látjátok! A most készülő Forza Motorsport 3-ból és a DJ Hero-ból is készül gyűjtői kiadás! A csomag tartalma: -Különleges tok -Egy 2 GB-os USB Pendrive -Egy prémium háttérkép XBOX360-ra -10 exkluzív autó -Forza 3 VIP tagság Megjelenés: Október 23.

Xmedia360

Xmedia360

Népszerű fórumtémák: Tartozékok, alkatrészek, hibás gépek (Adok-veszek) Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok... (Adok-veszek) LiteOn drive csere Benq-ra (Hardver) Egyéb eladó dolgok (Adok-veszek) Xbox LIVE (Hardver) Segítség! (Hardver) Shadow Complex (Játékok) Batman: Arkham Asylum x360 demo (Játékok) Left 4 Dead (Játékok)

Tuti menü